Welkom

Gepubliceerd op 23 februari 2019 om 18:56

Super cool dat u en wellicht uw kind onze website kinderschilderijen.net bezoekt en deze blog leest of gaat lezen. De kinderschilderijen die wij aanbieden zijn geschikt voor kinderen 0 t/m 12 jaar. Onze specialisatie is het aanbieden van schilderijen van dieren in verschillende soorten kleuren en afmeting. Ondanks dat de concurrentie groot is in deze branche, zijn we echter van mening dat wij onderscheidend zijn. Nu wilt u vast weten waarom? Onze service. Hieronder enkele voorbeelden in willekeurige volgorde:

Voorbeeld 1, u weet niet of het schilderij(en) in de kamer van uw dochter of zoon past of u wilt het eerst zien hangen. Maak een foto van de kinderkamer en stuur deze naar ons op en wij 'hangen' het favoriete schilderij van uw kind en wellicht ook van u, aan de wand.

Voorbeeld 2, heeft uw kind een schilderij gezien welke hij of zij heel mooi vindt maar het past qua kleur niet in de kinderkamer. Geen probleem dan kunnen wij de kleuren aanpassen.

Voorbeeld 3, ontbreekt de afmeting die u graag wilt, ook dit kan geregeld worden.

Voorbeeld 4, ontbreekt het favoriet dier van uw kind, dan zorgen wij ervoor dat deze wel.

Voorbeeld 5, elke maand komen er nieuwe schilderijen bij. 

Voorbeeld 6, gaat u eens kijken bij de categorie Drieluik Schilderijen Dieren

Categorieën Schilderijen Dieren  

Op onze home-pagina worden de schilderijen per categorie in 'verschillende ingerichte kinderkamers' getoond. Duidelijk en overzichtelijk laten we zien welke categorieën wij aanbieden. Elke categorie is met zorg en met geduld gekozen. Naast de  kleurrijke, vrolijke afbeeldingen zijn er dierenafbeeldingen in de kleur zwart en wit. Tevens bieden wij naast originele afbeeldingen ook een meer gangbare afbeelding. Wij denken dat het belangrijk is dat er veel keuze is voor uw en uw kind. Op de pagina info vind u meer informatie over de gekozen categorie, afmetingen, lijsten en prijzen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.