Home » Info

KINDERSCHILDERIJEN 

Op kinderschilderijen.net vind je super leuke, vrolijke en kleurrijke afbeeldingen van dieren voor de baby- en kinderslaapkamer. De kinderafbeeldingen zijn te koop zonder of met Lijst. Je kunt de afbeeldingen op de formaten A4 (210x297 mm) en A3 (297x420 mm) laten afdrukken. Bij de categorie Meerdere Dieren, Twee Dieren, Kinderschilderij Boerderij Dieren en Dieren Zwart Wit  is de afdrukformaat 30x30 cm. Deze worden ook op canvas afgedrukt.  Alle genoemde prijzen zijn exclusief lijst. 

DRIELUIK

Een drieluik bestaat uit drie bij elkaar passende afbeeldingen. Eerlijk is eerlijk, de afbeeldingen uit de categorie Drieluik Dieren zijn geweldig mooi en uniek. Ieder kind wordt er blij en trots van zo'n drieluik in de kinderkamer en te hebben hangen.

 KINDERSCHILDERIJ DIEREN VAN AAP TOT ZEEHOND

De categorie Dieren van Aap tot Zeehond bestaat uit diverse originele dierenposters. Zeer de moeite te waard om er eens een kijkje te nemen samen met je kind. 

LEVERTIJD EN KOSTEN

De levertijd: afbeelding zonder lijst 4 dagen - Levertijd: met lijst 7 dagen - Verzendkosten 8,50 euro. Onze leverancier  voor drukwerk en lijsten Myposter is gevestigd in Duitsland en de vervoerder is DHL.

CONTACT

Heb je vragen of andere wensen wat betreft kleur, afmeting of onderwerp, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt snel reactie van ons.

 

U kunt bij ons afrekenen met de volgende Betaalmethoden: